Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paris, je t’aime

Paris, je t’aime

15/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Paris, je t’aime på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Paris bliver bragt til live i dette kludetæppe bestående af 18 fem minutter lange kortfilm, der bliver holdt sammen af et fælles tema: Kærlighed i Byernes By.


Se Paris, je t’aime på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paris, je t’aime havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paris, je t’aime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paris, je t’aime herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paris, je t’aime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paris, je t’aime stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar