Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Park Na-rae: Glamour Warning

Park Na-rae: Glamour Warning

16/10/2019 | Flixfilm

Park Na-rae: Glamour Warning på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Kim Joo-Hyung
Skuespillere: Na Rae Park
Spilletid: 62 min
Land: Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Koreas elskede komiker og yndlingsstoresøster taler om sex, parforhold og livet som kendis – og hun er mere respektløs og fræk end nogensinde før.

Park Na-rae: Glamour Warning havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Park Na-rae: Glamour Warning på YouTube.Se Park Na-rae: Glamour Warning på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Park Na-rae: Glamour Warning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Park Na-rae: Glamour Warning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Park Na-rae: Glamour Warning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Park Na-rae: Glamour Warning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar