Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Parker

15/04/2016 | Flixfilm

Se Parker på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Taylor Hackford
Skuespillere: Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Parker er en tyv – men han har samvittighedskvaler. Så da hans bande snyder ham, finder Parker en usandsynlig partner for at ordne sit mellemværende.


Se Parker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParker havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parker herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Parker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar