Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Parks and Recreation’ kommer på Netflix

‘Parks and Recreation’ kommer på Netflix

12/01/2021 | Flixfilm

Parks Recreation netflix danmarkDen amerikanske sitcom ‘Parks and Recreation’ kan snart streames af de danske Netflix-medlemmer.

Det bekræfter streamingtjenesten til Flixfilm.

‘Parks and Recreation’ får premiere den 1. februar, men det er på nuværende tidspunkt usikkert hvor mange afsnit, der vil kunne streames fra premieredatoen. Flixfilm.dk erfarer dog, at flere sæsoner – hvis ikke alle – vil blive tilføjet.

Der findes i alt 7 sæsoner og 128 afsnit af den prisbelønnede hitserie, som følger en kommunal bureaukrats forsøg på at udsmykke den lokale by og fremme sin egen politiske karriere.

Serien byder på en stjernebesætning bestående af blandt andet Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt og Adam Scott.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke mere end få uger siden, at Netflix mistede et af deres største seriehits, nemlig den amerikanske komedieserie ‘Friends’, som trods mange år på bagen stadig er vanvittig populær. For at imødekomme skuffelsen hos de mange medlemmer, som troligt så serien, har Netflix oprustet med nye populære serier.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Eric'

Ved årsskiftet blev alle episoder af den amerikanske udgave af ‘The Office’ tilgængelige, mens Netflix nu også tilføjer ‘Parks and Recreation’, som er mindste ligeså stort et seriehit.

‘Parks and Recreation’ løbe oprindelig på skærmen fra 2009 til 2015, men sidste år samledes hele holdet igen til et specialafsnit, som havde premiere på den amerikanske tv-station NBC i april 2020.

Se ‘Parks and Recreation’ på Netflix Danmark fra den 1. februar.
Skriv kommentar