Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parks and Recreation

Parks and Recreation

01/02/2021 | Flixfilm

Se Parks and Recreation på Netflix

Produktionsår: 2009–2015
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amy Poehler, Jim O'Heir, Nick Offerman
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: I denne Emmy-nominerede komedie føler en energisk og idérig ansat i en landlig Parks and Recreation-afdeling sig tynget af bureaukratiet.

Parks and Recreation (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Parks and Recreation på YouTube.Se Parks and Recreation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Parks and Recreation (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parks and Recreation (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Parks and Recreation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Parks and Recreation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar