Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parrot Heads

Parrot Heads

04/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Parrot Heads på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Få et indblik i den farverige verden, som Jimmy Buffetts inkarnerede fans lever i, mens de følger sangeren fra koncert til koncert, og tag dig en slapper undervejs.


Se Parrot Heads på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Parrot Heads havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parrot Heads ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parrot Heads herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Parrot Heads er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parrot Heads stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar