Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Parterapi

Parterapi

20/12/2013 | Flixfilm

Se Parterapi på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Comedy
Instruktør: Kenneth Kainz
Skuespillere: Nikolaj Lie Kaas, Sidse Babett Knudsen, Søren Pilmark, Rasmus Bjerg
Spilletid: 99 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Anders og Puk har endelig fået deres eget hus. Men den gennemgribende renovering sætter deres forhold på den anden ende, og parterapeuten Ulrik er ikke nogen hjælp.


Se Parterapi på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParterapi havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Parterapi ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Parterapi herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Parterapi er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Parterapi stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar