Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Partner Track

Partner Track

26/08/2022 | Flixfilm

Partner Track på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Arden Cho, Alexandra Turshen, Bradley Gibson
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Ingrid Yun kæmper for at blive partner i et førende advokatfirma i New York – og bevare sine principper – mens hun bakser med romantik, venner og familiens forventninger.

Partner Track (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Partner Track på YouTube.Se Partner Track på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Partner Track (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Partner Track (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Partner Track, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Partner Track er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar