Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Party Monster: Scratching the Surface

Party Monster: Scratching the Surface

17/08/2018 | Flixfilm

Se Party Monster: Scratching the Surface på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I den undersøgende dokumentar "Party Monster" vil DJ Fingablast finde ud af, hvad der blev af hans barndoms helt, DJ Slizzard.


Se Party Monster: Scratching the Surface på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkParty Monster: Scratching the Surface havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Party Monster: Scratching the Surface ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Party Monster: Scratching the Surface herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Party Monster: Scratching the Surface er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Party Monster: Scratching the Surface stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar