Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Party Monster: Scratching the Surface

Party Monster: Scratching the Surface

17/08/2018 | Flixfilm

Se Party Monster: Scratching the Surface på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I den undersøgende dokumentar "Party Monster" vil DJ Fingablast finde ud af, hvad der blev af hans barndoms helt, DJ Slizzard.

Party Monster: Scratching the Surface havde premiere på Netflix Danmark den 17. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Party Monster: Scratching the Surface på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Party Monster: Scratching the Surface ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Party Monster: Scratching the Surface stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Party Monster: Scratching the Surface, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Party Monster: Scratching the Surface er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar