Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Party of Five

Party of Five

01/06/2017 | Ingen kommentarer

Se Party of Five på Netflix

Indspilningsår: 1994–2000
Genre: Drama, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Scott Wolf, Matthew Fox, Neve Campbell, Lacey Chabert
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Efter deres forældre bliver dræbt, skal de fem søskende fra Salinger-familien klare sig selv. Charlie, som er den ældste bror, påtager sig rollen som familiens overhoved.


Se Party of Five på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Party of Five (Vi bli'r i familien) (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Party of Five (Vi bli'r i familien) (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Party of Five herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Party of Five (Vi bli'r i familien) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Party of Five (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar