Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pas På Pelsdyrene

Pas På Pelsdyrene

20/12/2013 | Flixfilm

Se Pas På Pelsdyrene på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ejendomsudvikler er oppe imod en flok rasende dyr, da hans nye afdeling trænger for dybt ind i en urørt del af naturen.


Se Pas På Pelsdyrene på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPas På Pelsdyrene havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pas På Pelsdyrene ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pas På Pelsdyrene herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pas På Pelsdyrene er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pas På Pelsdyrene stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar