Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Pas på Jönssonligan

Pas på Jönssonligan

15/07/2023 | Flixfilm

Pas på Jönssonligan på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have tilbragt 10 måneder i spjældet for et mindre indbrud, bliver Sickan presset til at tage job som diamanttyv af en mystisk bankmand.Se Pas på Jönssonligan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pas på Jönssonligan havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pas på Jönssonligan på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pas på Jönssonligan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pas på Jönssonligan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pas på Jönssonligan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pas på Jönssonligan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar