Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pasión de Gavilanes

Pasión de Gavilanes

08/10/2019 | Flixfilm

Pasión de Gavilanes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre brødre vil hævne en vens tragiske dødsfald, men bliver følelsesmæssigt involverede med døtrene af dem, de holder ansvarlige.

Pasión de Gavilanes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pasión de Gavilanes på YouTube.Se Pasión de Gavilanes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pasión de Gavilanes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pasión de Gavilanes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pasión de Gavilanes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pasión de Gavilanes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar