Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pasión de Gavilanes

Pasión de Gavilanes

08/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Pasión de Gavilanes på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tre brødre vil hævne en vens tragiske dødsfald, men bliver følelsesmæssigt involverede med døtrene af dem, de holder ansvarlige.


Se Pasión de Gavilanes på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pasión de Gavilanes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pasión de Gavilanes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pasión de Gavilanes herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pasión de Gavilanes er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pasión de Gavilanes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar