Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Passengers

Passengers

20/04/2022 | Flixfilm

Passengers på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Morten Tyldum
Skuespillere: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen
Spilletid: 116 min
Land: United States, Australia
Sprog: English, Spanish, Japanese, French
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Efter at være blevet vækket fra sin dvalesøvn flere årtier tidligere end planlagt, beslutter en ensom passagerer på en interplanetarisk rejse at vække en medrejsende.

Passengers havde premiere på Netflix Danmark den 20. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Passengers på YouTube.Se Passengers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Passengers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Passengers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Passengers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Passengers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Passengers

  1. Julie - kl. 20:20, 19-08-2019:

    Har lige søgt efter The Passengers på Netflix og den er der ikke øv øv kunne ellers godt tænke mig at se den

Skriv kommentar