Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Passengers

Passengers

15/08/2023 | Flixfilm

Passengers på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Mystery, Romance, Thriller
Instruktion: Rodrigo García
Skuespillere: Anne Hathaway, Patrick Wilson, David Morse
Spilletid: 93 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da en psykolog arbejder med overlevende fra et flystyrt, finder hun ud af at passagernes version af flystyrtet er anderledes i forhold til flyselskabets.Se Passengers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Passengers havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Passengers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Passengers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Passengers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Passengers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Passengers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar