Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Passengers

Passengers

20/12/2013 | Flixfilm

Se Passengers på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Romance, Thriller
Instruktør: Rodrigo García
Skuespillere: Anne Hathaway, Patrick Wilson, Andre Braugher, Dianne Wiest
Spilletid: 93 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da en psykolog arbejder med overlevende fra et flystyrt, finder hun ud af at passagernes version af flystyrtet er anderledes i forhold til flyselskabets.


Se Passengers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPassengers havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Passengers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Passengers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Passengers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Passengers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar