Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Passing

10/11/2021 | Flixfilm

Se Passing på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Rebecca Hall
Skuespillere: Tessa Thompson, Ruth Negga, André Holland
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I 1920'ernes New York bliver en sort kvindes verden vendt på hovedet, da hun møder en barndomsveninde, der lever et dobbeltliv som hvid.

Passing havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Passing på YouTube.Se Passing på NetflixAnmeldelse: Passing

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Passing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Passing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Passing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Passing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar