Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Passport to Pimlico

Passport to Pimlico

01/09/2021 | Flixfilm

Passport to Pimlico på Netflix

Produktionsår: 1949
Genre: Comedy
Instruktion: Henry Cornelius
Skuespillere: Stanley Holloway, Betty Warren, Barbara Murray
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: I efterkrigstidens London løsriver et fast sammentømret kvarter sig fra England, da man finder et dokument, som godtgør, at sognet i virkeligheden er en del af Frankrig.

Passport to Pimlico havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Passport to Pimlico på YouTube.Se Passport to Pimlico på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Passport to Pimlico ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Passport to Pimlico stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Passport to Pimlico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Passport to Pimlico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar