Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pasta

29/09/2019 | Flixfilm

Pasta på Netflix

Produktionsår: 2010–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kong Hyo-Jin, Sun-kyun Lee, Lee Hanee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Pasta følger en ung kvindes drømme og succeser, mens hun forsøger at blive elitekok på den italienske restaurant La Sfera.

Pasta (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pasta på YouTube.Se Pasta på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pasta (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pasta (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pasta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pasta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar