Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pasta

29/09/2019 | Flixfilm

Se Pasta på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kong Hyo-Jin, Lee Sun-kyun, Lee Hanee, Alex Chu
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Pasta følger en ung kvindes drømme og succeser, mens hun forsøger at blive elitekok på den italienske restaurant La Sfera.

Pasta (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pasta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pasta (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pasta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pasta (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar