Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pat Garrett & Billy the Kid

Pat Garrett & Billy the Kid

16/02/2018 | Flixfilm

Se Pat Garrett & Billy the Kid på Netflix

Indspilningsår: 1973
Genre: Biography, Drama, Western
Instruktør: Sam Peckinpah
Skuespillere: James Coburn, Kris Kristofferson, Richard Jaeckel, Katy Jurado
Spilletid: 122 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Sheriffen Pat Garrett bliver hyret til at bringe lov og orden i det vilde vesten, hvor han fortsætter på jagten på sin tidligere ven, Billy the Kid.Se Pat Garrett & Billy the Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pat Garrett & Billy the Kid havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pat Garrett & Billy the Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Pat Garrett & Billy the Kid:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pat Garrett & Billy the Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pat Garrett & Billy the Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar