Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paterson

01/05/2019 | Flixfilm

Paterson på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Jim Jarmusch
Skuespillere: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Nellie
Spilletid: 118 min
Land: France, Germany, United States
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En uge i Patersons liv – en enfoldig, rutineorienteret buschauffør og digter fra New Jersey – og hans lunefulde, kærlige kone.

Paterson havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paterson på YouTube.Se Paterson på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paterson ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paterson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paterson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paterson er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar