Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pathfinder

Pathfinder

15/02/2019 | Flixfilm

Pathfinder på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Marcus Nispel
Skuespillere: Karl Urban, Clancy Brown, Moon Bloodgood
Spilletid: 99 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Icelandic
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter en kamp mellem nordboere og nordamerikanske indianere bliver en vikingedreng efterladt og opfostret af den stamme, hans slægtninge så brutalt har angrebet.

Pathfinder havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pathfinder på YouTube.Se Pathfinder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Pathfinder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pathfinder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pathfinder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pathfinder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Pathfinder

  1. Mette Nielsen - kl. 20:44, 18-02-2019:

    Handlingen er en næsten tro kopi (bare i amerikanske omgivelser) af en blændende film fra 1988 instrueret af Niels Gaup “Stifinder” – som blev Oskar nomineret for bedste udenlandske film.
    Tænker at det nok er så mange år siden at man har Copy Pasted plottet og tænkt at det er der nok ikke nogen der lægger mærke til.

Skriv kommentar