Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pathfinder

Pathfinder

15/02/2019 | 1 kommentar

Se Pathfinder på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller, War
Instruktør: Marcus Nispel
Skuespillere: Karl Urban, Moon Bloodgood, Russell Means, Clancy Brown
Spilletid: 99 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Icelandic
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Efter en kamp mellem nordboere og nordamerikanske indianere bliver en vikingedreng efterladt og opfostret af den stamme, hans slægtninge så brutalt har angrebet.


Se Pathfinder på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Pathfinder havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pathfinder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pathfinder herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pathfinder er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pathfinder stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Pathfinder

  1. Mette Nielsen - kl. 20:44, 18-02-2019:

    Handlingen er en næsten tro kopi (bare i amerikanske omgivelser) af en blændende film fra 1988 instrueret af Niels Gaup “Stifinder” – som blev Oskar nomineret for bedste udenlandske film.
    Tænker at det nok er så mange år siden at man har Copy Pasted plottet og tænkt at det er der nok ikke nogen der lægger mærke til.

    Skriv kommentar