Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pathfinder

Pathfinder

15/02/2019 | Flixfilm

Se Pathfinder på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller, War
Instruktør: Marcus Nispel
Skuespillere: Karl Urban, Moon Bloodgood, Russell Means, Clancy Brown
Spilletid: 99 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Icelandic
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Efter en kamp mellem nordboere og nordamerikanske indianere bliver en vikingedreng efterladt og opfostret af den stamme, hans slægtninge så brutalt har angrebet.

Pathfinder havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pathfinder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pathfinder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pathfinder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pathfinder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pathfinder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Pathfinder

  1. Mette Nielsen - kl. 20:44, 18-02-2019:

    Handlingen er en næsten tro kopi (bare i amerikanske omgivelser) af en blændende film fra 1988 instrueret af Niels Gaup “Stifinder” – som blev Oskar nomineret for bedste udenlandske film.
    Tænker at det nok er så mange år siden at man har Copy Pasted plottet og tænkt at det er der nok ikke nogen der lægger mærke til.

    Skriv kommentar