Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pathology

Pathology

20/12/2013 | Flixfilm

Se Pathology på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Horror, Thriller
Instruktør: Marc Schölermann
Skuespillere: Milo Ventimiglia, Michael Weston, Alyssa Milano, Lauren Lee Smith
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En superstudent får en praktikplads på en prestigefyldt patologiskole og snart finder sine nye kolleger har nogle patologiske tendenser selv.


Se Pathology på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPathology havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pathology ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pathology herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pathology er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pathology stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar