Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patient Killer

Patient Killer

01/01/2016 | Flixfilm

Se Patient Killer på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Thriller
Instruktør: Casper Van Dien
Skuespillere: Victoria Pratt, Barbie Castro, Casper Van Dien, Richard Burgi
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Efter at være kommet for tæt på en patient, der begik selvmord, frygter en terapeut, at der er ved at ske noget lignende med hendes nye patient.


Se Patient Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPatient Killer havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patient Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patient Killer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patient Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patient Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar