Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patong Girl

Patong Girl

16/08/2021 | Flixfilm

Patong Girl på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktion: Susanna Salonen
Skuespillere: Aisawanya Areyawattana, Max Mauff, Victoria Trauttmansdorff
Spilletid: 95 min
Land: Thailand, Germany
Sprog: Thai, English, German
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Teenageren Felix falder pladask for den smukke Fai under en ferie i Thailand sammen med sin familie, og han beslutter sig til alles overraskelse for at blive en uge mere.

Patong Girl havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Patong Girl på YouTube.Se Patong Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Patong Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patong Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Patong Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Patong Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar