Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patrik, Age 1.5

Patrik, Age 1.5

26/01/2020 | Flixfilm

Se Patrik, Age 1.5 på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Ella Lemhagen
Skuespillere: Gustaf Skarsgård, Torkel Petersson, Tom Ljungman, Amanda Davin
Spilletid: 103 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et homoseksuelt par tror, de har adopteret en lille dreng, men da han kommer, viser han sig at være en oprørsk og homofobisk 15-årig.

Patrik, Age 1.5 havde premiere på Netflix Danmark den 26. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Patrik, Age 1.5 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Patrik, Age 1.5 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patrik, Age 1.5 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Patrik, Age 1.5, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Patrik, Age 1.5 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar