Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patriot Act with Hasan Minhaj

Patriot Act with Hasan Minhaj

10/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Patriot Act with Hasan Minhaj på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy, News, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hasan Minhaj, Joyelle Johnson
Spilletid: 25 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: Hver søndag giver Hasan Minhaj et skarpt og nuanceret blik på globale nyheder, politik og kultur i sin enestående comedyserie.


Se Patriot Act with Hasan Minhaj på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Patriot Act with Hasan Minhaj (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 10. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patriot Act with Hasan Minhaj (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patriot Act with Hasan Minhaj herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patriot Act with Hasan Minhaj er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patriot Act with Hasan Minhaj (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar