Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patriot Act with Hasan Minhaj

Patriot Act with Hasan Minhaj

17/05/2020 | Flixfilm

Se Patriot Act with Hasan Minhaj på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Comedy, News, Talk-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hasan Minhaj
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Hver søndag giver Hasan Minhaj et skarpt og nuanceret blik på globale nyheder, politik og kultur i sin enestående comedyserie.


Se Patriot Act with Hasan Minhaj på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Patriot Act with Hasan Minhaj (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 17. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patriot Act with Hasan Minhaj (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Patriot Act with Hasan Minhaj:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patriot Act with Hasan Minhaj er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patriot Act with Hasan Minhaj (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar