Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patriot Games

Patriot Games

01/09/2018 | Flixfilm

Se Patriot Games på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Phillip Noyce
Skuespillere: Harrison Ford, Anne Archer, Patrick Bergin, Sean Bean
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En tidligere CIA-analytiker er på ferie i London sammen med sin familie, men ender midt i et terrorangreb på lord Holmes. Snart er han selv mål for terroristerne.


Se Patriot Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPatriot Games (Patrioternes spil) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patriot Games (Patrioternes spil) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patriot Games herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patriot Games (Patrioternes spil) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patriot Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar