Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patron Mutlu Son Istiyor

Patron Mutlu Son Istiyor

10/03/2017 | Flixfilm

Se Patron Mutlu Son Istiyor på Netflix

Indspilningsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Basoglu, Erkan Can
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Sinan sendes til en fjerntliggende landsby for at skrive et manuskript og finder masser af inspiration i de farverige lokale, farceagtige uheld og kærlighedens dårskab.

Patron Mutlu Son Istiyor havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Patron Mutlu Son Istiyor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Patron Mutlu Son Istiyor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patron Mutlu Son Istiyor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Patron Mutlu Son Istiyor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Patron Mutlu Son Istiyor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar