Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patron Mutlu Son Istiyor

Patron Mutlu Son Istiyor

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Patron Mutlu Son Istiyor på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sinan sendes til en fjerntliggende landsby for at skrive et manuskript og finder masser af inspiration i de farverige lokale, farceagtige uheld og kærlighedens dårskab.


Se Patron Mutlu Son Istiyor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Patron Mutlu Son Istiyor havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patron Mutlu Son Istiyor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patron Mutlu Son Istiyor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patron Mutlu Son Istiyor er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patron Mutlu Son Istiyor stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar