Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patterns of Evidence: Exodus

Patterns of Evidence: Exodus

11/11/2016 | Flixfilm

Se Patterns of Evidence: Exodus på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, History
Instruktør: Tim Mahoney
Skuespillere: Charles Aling, Manfred Bietak, John Bimson, Mansour Boraik
Spilletid: 115 min
Land: USA, UK, Netherlands, Lebanon, Israel, Egypt
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Denne dokumentar kommer Jorden rundt i en søgen efter arkæologisk bevis på, at den store udvandring, som den er beskrevet i Det Gamle Testamente, rent faktisk fandt sted.


Se Patterns of Evidence: Exodus på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPatterns of Evidence: Exodus havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patterns of Evidence: Exodus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patterns of Evidence: Exodus herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patterns of Evidence: Exodus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patterns of Evidence: Exodus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Patterns of Evidence: Exodus

  1. Mig - kl. 19:28, 27-09-2019:

    Den er ikke længere på Netflix 🙂

  2. Mega øv at Netflix har taget den fra dansk netflix - kl. 20:23, 21-12-2019:

    Hvornår kommer den på Netflix igen??

    Skriv kommentar