Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patton Oswalt: Annihilation

Patton Oswalt: Annihilation

17/10/2017 | Flixfilm

Se Patton Oswalt: Annihilation på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Bobcat Goldthwait
Skuespillere: Patton Oswalt
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Patton Oswalt, som skiftevis er sønderlemmende og oprigtig, reflekterer over overfloden af komisk materiale under Trump-æraen og sorgen efter en personlig tragedie.


Se Patton Oswalt: Annihilation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPatton Oswalt: Annihilation havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patton Oswalt: Annihilation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patton Oswalt: Annihilation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patton Oswalt: Annihilation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patton Oswalt: Annihilation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar