Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patton Oswalt: Annihilation

Patton Oswalt: Annihilation

17/10/2017 | Flixfilm

Patton Oswalt: Annihilation på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Bobcat Goldthwait
Skuespillere: Patton Oswalt
Spilletid: 66 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Patton Oswalt, som skiftevis er sønderlemmende og oprigtig, reflekterer over overfloden af komisk materiale under Trump-æraen og sorgen efter en personlig tragedie.Se Patton Oswalt: Annihilation på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Patton Oswalt: Annihilation havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Patton Oswalt: Annihilation på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Patton Oswalt: Annihilation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patton Oswalt: Annihilation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Patton Oswalt: Annihilation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Patton Oswalt: Annihilation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar