Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patton Oswalt: I Love Everything

Patton Oswalt: I Love Everything

19/05/2020 | Flixfilm

Se Patton Oswalt: I Love Everything på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Patton Oswalt, Bob Rubin
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Han fylder 50, finder kærligheden igen, køber nyt hus og oplever eksistentiel frygt på en restaurant. Livet går stærkt for Patton Oswalt i denne standup-special.


Se Patton Oswalt: I Love Everything på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Patton Oswalt: I Love Everything havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patton Oswalt: I Love Everything ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Patton Oswalt: I Love Everything:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patton Oswalt: I Love Everything er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patton Oswalt: I Love Everything stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar