Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patton Oswalt: Talking for Clapping

Patton Oswalt: Talking for Clapping

22/04/2016 | Ingen kommentarer

Se Patton Oswalt: Talking for Clapping på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Patton Oswalt, Boots Riley
Spilletid: 65 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Patton Oswalt dækker emner såsom gamle, som køber stoffer, sit værste show og en forfærdelig fødselsdagsklovn i denne optræden fra San Francisco.


Se Patton Oswalt: Talking for Clapping på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Patton Oswalt: Talking for Clapping havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patton Oswalt: Talking for Clapping ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patton Oswalt: Talking for Clapping herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patton Oswalt: Talking for Clapping er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patton Oswalt: Talking for Clapping stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar