Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Patton Oswalt: We All Scream

Patton Oswalt: We All Scream

20/09/2022 | Flixfilm

Patton Oswalt: We All Scream på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Patton Oswalt
Skuespillere: Patton Oswalt
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Patton taler om farerne ved at blive ældre, sine mislykkede nedlukningsplaner og den dag, hans kone blev til en valkyrie i denne stand-up-special instrueret af ham selv.

Patton Oswalt: We All Scream havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Patton Oswalt: We All Scream på YouTube.Se Patton Oswalt: We All Scream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Patton Oswalt: We All Scream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patton Oswalt: We All Scream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Patton Oswalt: We All Scream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Patton Oswalt: We All Scream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar