Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Patton

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Patton på Netflix

Indspilningsår: 1970
Genre: Biography, Drama, War
Instruktør: Franklin J. Schaffner
Skuespillere: George C. Scott, Karl Malden, Stephen Young, Michael Strong
Spilletid: 172 min
Land: USA
Sprog: English, German, French, Russian, Arabic, Italian
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Denne storslåede film følger general George S. Patton, mens han leder sine tropper gennem Afrika og Europa, og sætter fokus på en mand, hvis liv blev defineret af krig.


Se Patton på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Patton (Pansergeneralen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Patton (Pansergeneralen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Patton herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Patton (Pansergeneralen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Patton stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar