Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pau, la força d’un silenci

Pau, la força d’un silenci

07/04/2022 | Flixfilm

Pau, la força d’un silenci på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mesterlig musiker bruger sin kunst til at fordømme krigen og det brutale diktatur, der regerer hans land, mens han selv er i eksil under 2. verdenskrig.

Pau, la força d’un silenci havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pau, la força d’un silenci på YouTube.Se Pau, la força d’un silenci på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pau, la força d’un silenci ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pau, la força d’un silenci stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pau, la força d’un silenci, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pau, la força d’un silenci er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar