Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paul, Apostle of Christ

Paul, Apostle of Christ

03/04/2019 | Flixfilm

Se Paul, Apostle of Christ på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Biography, Drama, History
Instruktør: Andrew Hyatt
Skuespillere: Jim Caviezel, James Faulkner, Olivier Martinez, Joanne Whalley
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Apostlen Paulus forkynder Jesu ord, da han står over for sin henrettelse, mens hans ledsager, Lukas, skriver en revolutionerende bog, som bliver kirkens fundament.

Paul, Apostle of Christ havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Paul, Apostle of Christ på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paul, Apostle of Christ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul, Apostle of Christ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paul, Apostle of Christ, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paul, Apostle of Christ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar