Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paul, Apostle of Christ

Paul, Apostle of Christ

03/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Paul, Apostle of Christ på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Adventure, Biography, Drama, History
Instruktør: Andrew Hyatt
Skuespillere: Jim Caviezel, James Faulkner, Olivier Martinez, Joanne Whalley
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Apostlen Paulus forkynder Jesu ord, da han står over for sin henrettelse, mens hans ledsager, Lukas, skriver en revolutionerende bog, som bliver kirkens fundament.


Se Paul, Apostle of Christ på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paul, Apostle of Christ havde premiere på Netflix Danmark den 3. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paul, Apostle of Christ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paul, Apostle of Christ herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paul, Apostle of Christ er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul, Apostle of Christ stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar