Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paul Blart: Mall Cop 2

Paul Blart: Mall Cop 2

30/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Paul Blart: Mall Cop 2 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Andy Fickman
Skuespillere: Kevin James, Raini Rodriguez, Neal McDonough, Daniella Alonso
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Resumé: Mens han er på besøg i Las Vegas, prøver den klodsede sikkerhedsvagt Paul Blart at forpurre et forsøg på at stjæle et hotels værdifulde kunstsamling.


Se Paul Blart: Mall Cop 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paul Blart: Mall Cop 2 havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paul Blart: Mall Cop 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paul Blart: Mall Cop 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paul Blart: Mall Cop 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul Blart: Mall Cop 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar