Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paul Blart: Mall Cop

Paul Blart: Mall Cop

01/01/2021 | Flixfilm

Paul Blart: Mall Cop på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Steve Carr
Skuespillere: Kevin James, Keir O'Donnell, Jayma Mays
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En overivrig sikkerhedsvagt kommer ud på for dybt vand, da han prøver at afværge en intelligent forbryders plan om at røve et helt indkøbscenter.

Paul Blart: Mall Cop havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paul Blart: Mall Cop på YouTube.Se Paul Blart: Mall Cop på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paul Blart: Mall Cop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul Blart: Mall Cop stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paul Blart: Mall Cop, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paul Blart: Mall Cop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar