Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paul Blart: Mall Cop

Paul Blart: Mall Cop

21/01/2015

Se Paul Blart: Mall Cop på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Comedy, Crime, Family
Instruktør: Steve Carr
Skuespillere: Kevin James, Keir O'Donnell, Jayma Mays, Raini Rodriguez
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: En overivrig sikkerhedsvagt kommer ud på for dybt vand, da han prøver at afværge en intelligent forbryders plan om at røve et helt indkøbscenter.


Se Paul Blart: Mall Cop på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Paul Blart: Mall Cop havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Paul Blart: Mall Cop ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paul Blart: Mall Cop herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paul Blart: Mall Cop er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul Blart: Mall Cop stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar