Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip

Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip

29/09/2017 | Flixfilm

Se Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 23 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Gør klar til en forrygende rejse, når mesterkokken og bilentusiasten Paul Hollywood oplever biler og kultur i Frankrig, Italien og Tyskland.


Se Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPaul Hollywood’s Big Continental Road Trip (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul Hollywood’s Big Continental Road Trip (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar