Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Paul Rudd & Alexander Skarsgård i ny Netflix-thriller; Mute

Paul Rudd & Alexander Skarsgård i ny Netflix-thriller; Mute

23/10/2016 | Flixfilm

mute-netflix-film-thriller-danmarkNetflix har startet produktionen af en ny futuristisk thriller fra instruktøren Duncan Jones (Warcraft: The Beginning, Moon). Filmen hedder Mute.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Alexander Skarsgård (Tarzan, The Diary of a Teenage Girl), Paul Rudd (Ant-Man, Anchorman) og Justin Theroux (The Leftovers, The Girl on the Train) medvirker alle i Mute.

Duncan Jones skrev historien til Mute for 12 år siden, som følger Leo (Skarsgård); en stum mand, der leder efter en forsvunden person i Berlin i år 2052, mens han forsøger at holde to slyngel-skurke på afstand. Disse spilles af Rudd og Theroux.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jones har skrevet manuskriptet i samarbejde med Michael Robert Johnson (Sherlock Holmes).

“Mute er en blanding af alt hvad jeg er fascineret af; noir, science fiction og unikke mennesker i problemer på grund af hvem og hvad de er. Jeg er glad for at kunne vende tilbage til Berlin for at optage et sted hvor jeg i en periode er opvokset. Jeg er glad for at arbejde sammen med Netflix om en film, der er så tæt på mit hjerte,” udtaler Duncan Jones.

LÆS OGSÅ   Steven Spielberg knytter bånd med Netflix

Mute får premiere på Netflix Danmark i 2017.

Sci-fi-thrilleren bliver dog ikke den eneste film Netflix får eksklusiv premiere på i 2017. Man kan således glæde sig til at se Bright med Will Smith og Joel Edgerton, War Machine med Brad Pitt, Okja med Jake Gyllenhaal og Tilda Swinton, First They Killed My Father af Angelina Jolie, Sandy Wexler med Adam Sandler og Jennifer Hudson og mange flere.    Skriv kommentar