Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Paul Williams: Still Alive

Paul Williams: Still Alive

11/03/2014 | Flixfilm

Se Paul Williams: Still Alive på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary, Biography, Comedy
Instruktør: Stephen Kessler
Skuespillere: Paul Williams, Warren Beatty, Robert Blake
Spilletid: 87 min
Land: United States, Philippines
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Denne dokumentar følger filmskaberen Stephen Kessler, som opdager, at hans barndomshelt stadig lever i bedste velgående.

Paul Williams: Still Alive havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Paul Williams: Still Alive på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Paul Williams: Still Alive ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul Williams: Still Alive stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paul Williams: Still Alive, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paul Williams: Still Alive er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar