Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Paul

16/02/2021 | Flixfilm

Paul på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Greg Mottola
Skuespillere: Simon Pegg, Nick Frost, Seth Rogen
Spilletid: 104 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Klingon
IMDb-karakter: 6.9

Handling: To sci-fi-nørder på en rejse ud for at opdage, hvad der gemmer sig i hjertet af Nevadas berygtede Area 51, møder et rumvæsen på flugt.

Paul havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Paul på YouTube.Se Paul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Paul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Paul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Paul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Paul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar