Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pavarotti

Pavarotti

01/06/2021 | Flixfilm

Pavarotti på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Luciano Pavarotti, Andrea Griminelli, Nicoletta Mantovani
Spilletid: 114 min
Land: United States, United Kingdom, France, Italy
Sprog: English, Italian, Spanish, French, Russian
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar indeholder hidtil usete optagelser og tegner et intimt portræt den elskede operasanger Luciano Pavarottis liv og kunst.Se Pavarotti på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pavarotti havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pavarotti på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pavarotti ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pavarotti stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pavarotti, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pavarotti er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar