Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pawn

31/07/2014 | Flixfilm

Se Pawn på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: David A. Armstrong
Skuespillere: Jessica Szohr, Jonathan Bennett, Ray Liotta, Nikki Reed
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Et røveri på en diner udvikler sig til et gidseldrama, da en betjent afbryder det, og stedets ejer viser sig at være mafiaen.


Se Pawn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPawn havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pawn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar