Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Pawn

31/07/2014 | Flixfilm

Se Pawn på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: David A. Armstrong
Skuespillere: Marton Csokas, Nikki Reed, Forest Whitaker, Jessica Szohr
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Et røveri på en diner udvikler sig til et gidseldrama, da en betjent afbryder det, og stedets ejer viser sig at være mafiaen.

Pawn havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Pawn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Pawn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pawn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pawn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pawn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar