Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pay It Forward

Pay It Forward

24/06/2015 | Flixfilm

Se Pay It Forward på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Drama
Instruktør: Mimi Leder
Skuespillere: Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, Jay Mohr
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En ung, betænksom dreng besvarer en skoleopgave ved at lave en plan om at hjælpe tre mennesker, som så til gengæld skal hjælpe tre andre og så videre.


Se Pay It Forward på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPay It Forward havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Pay It Forward ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Pay It Forward herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Pay It Forward er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pay It Forward stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar