Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Payroll

07/03/2022 | Flixfilm

Payroll på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: George Zouvelos, Jared Adkins, Raliq Bashard
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.0

Handling: En bandes planer om at røve et pansret køretøj bliver forpurret i sidste øjeblik, men de beslutter at gennemføre kuppet, selvom der er risiko for, at det vil splitte dem.

Payroll havde premiere på Netflix Danmark den 7. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Payroll på YouTube.Se Payroll på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Payroll ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Payroll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Payroll, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Payroll er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar