Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown

Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown

29/12/2015 | Flixfilm

Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Rob Minkoff
Skuespillere: Ty Burrell, Max Charles, Stephen Colbert
Spilletid: 92 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Bestem selv, hvornår du vil fejre nytår, med Peabody og hans søn Shermans nytårsshow. De gæstes af bl.a. Hikke og Tandløs, kong Julien og Dinotrux.

Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown på YouTube.Se Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar