Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown

Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown

29/12/2015 | Flixfilm

Se Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Rob Minkoff
Skuespillere: Ty Burrell, Max Charles, Lauri Fraser, Guillaume Aretos
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Bestem selv, hvornår du vil fejre nytår, med Peabody og hans søn Shermans nytårsshow. De gæstes af bl.a. Hikke og Tandløs, kong Julien og Dinotrux.


Se Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkPeabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown havde premiere på Netflix Danmark den 29. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Peabody & Sherman – New Year’s Eve Countdown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar