Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Peaky Blinders sæson 2 snart på Netflix

Peaky Blinders sæson 2 snart på Netflix

02/05/2016 | Flixfilm

peaky blinders sæson 2 danmark netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret i en pressemeddelese, at hele anden sæson af Peaky Blinders kan ses på Netflix Danmark fra den 6. maj.

Peaky Blinders er en engelske krimiserie, der er skabt af Steven Knight (Eastern Promises, Locke), som følger familien Shelby i Birmingham i 1919, der bliver den førende familie inden for organiseret kriminalitet efter flere år at have bevæget sig rundt i den kriminelle underverden som småforbrydere.

Serien, som er blevet rost af nærmest samtlige anmeldere, har bl.a. Cillian Murphy og Sam Neill på rollelisten, mens sæson 2 får fornemt besøg af stjerneskuspilleren Tom Hardy (Mad Max: Fury Road, The Revenant), der medvirker i hele 5 episoder af anden sæson.

Britiske BBC er tv-kanalen bag Peaky Blinders og på baggrund af seriens store succes er der også blevet lavet en sæson 3, som får premiere på BBC senere i maj. Der er endnu ingen dato for hvornår tredje sæson kan ses på Netflix Danmark. Der er endvidere heller ingen oplysninger om der kommer en sæson 4, men skulle dette være tilfældet bliver det sandsynligvis annonceret omkring slutningen af sæson 3.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 30 – 2020)

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten Netflix er i øvrigt særdeles vilde med Peaky Blinders og har derfor i USA købt de eksklusive rettigheder således serien derovre betegnes som værende en “original serie fra Netflix.”

Se Peaky Blinders sæson 2 på Netflix Danmark d. 6. maj.    Skriv kommentar