Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Peaky Blinders’ sæson 5 snart på Netflix

‘Peaky Blinders’ sæson 5 snart på Netflix

16/02/2020 | Flixfilm

Peaky Blinders sæson 5 snart på NetflixStreamingtjenesten Netflix har netop afsløret, at femte sæson af gangstersagaen ‘Peaky Blinders’ får premiere i Danmark den 1. marts.

Det bekræfter Netflix overfor Flixfilm.dk.

‘Peaky Blinders’ er en prisbelønnet og episk gangsterserie om bandelederen Tommy Shelbys (Cillian Murphy) brutale historie i Birmingham. Han har overlevet tonsvis af smøger, et hav af whisky-sjusser og adskillige mordforsøg. I takt med at Shelby-familiens imperium vokser sig større, vil flere og flere dem til livs og overtage magten.

I femte sæson møder Shelbys atter modstand da børsen på Wall Street krakker, hvilket får stor betydning for Shelby-familien, som mister alle deres penge. Mange af familiens legitime forretninger falder også fra hinanden og spørgsmålet er, hvordan der nu skal tjenes penge?

Artiklen fortsætter under annoncen

Den kommende sæson er på i alt seks episoder og de kan alle ses med det samme på premieretidspunktet.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 9 – 2023)

‘Peaky Blinders’ sæson 5 havde premiere på amerikanske tv i august 2019, så det er næste et halvt år efter sæsonafslutningen at den rammer Netflix Danmark.

BBC, som står bag serien, har i øvrigt endnu ikke givet grønt lys til en sjette sæson, men der er positive meldinger fra både producenter og skuespillere om at de gerne vil fortsætte med at lave serien. Intet er dog endelig bekræftet.

Se ‘Peaky Blinders‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 1. marts 2020.Skriv kommentar