Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Pearl Islands

Pearl Islands

05/09/2022 | Flixfilm

Pearl Islands på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Følg en flok dykkeres fantastiske oplevelser, når de leder efter perler i Den Persiske Golf, og hør om, hvordan perlefiskeriet skabte velstand i østaten Bahrain.Se Pearl Islands på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Pearl Islands havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Pearl Islands på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Pearl Islands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Pearl Islands stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Pearl Islands, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Pearl Islands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar